۷ سیستم مدیریت محتوا برتر در سال ۲۰۲۰

۷ سیستم مدیریت محتوا برتر در سال ۲۰۲۰

سیستم مدیریت محتوای بسیاری وجود دارد که با استفاده از آن ‌ها می‌توانید اقدام به ساخت و راه‌اندازی وبسایت کنید. برخی از این سیستم‌های مدیریت محتوا (Content Management System) کاملا رایگان بوده و برخی دیگر برای فعال کردن قابلیت‌های آن نیاز به دست به جیب شدن است. در وهله اول بسیاری برای راه‌اندازی سایت به سراغ سیستم مدیریت محتوای وردپرس خواهند رفت. اگر علت چرایی این انتخاب را بپرسید در جواب خواهند گفت:

همه از وردپرس استفاده می‌کنند پس سیستم مدیریت محتوای خوبی است.

اما آیا واقعا قابلیت‌های وردپرس از دیگر سیستم‌های مدیریت محتوا بیشتر است؟ یا اینکه آیا وردپرس بهترین کارایی را برای سایت سفارشی شما دارد؟

در این صفحه آژانس دیجیتال مارکتینگ ما قصد دارد ۷ مورد از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا را به شما معرفی کند تا انتخاب بهترین سیستم مدیریت محتوا برای راه‌اندازی سایت را برای شما آسان کند. با بینهایت همراه باشید.

سیستم مدیریت محتوا چیست؟

برای مدیریت محتوای دیجیتالی نیاز به یک سری نرم‌افزارها و برنامه‌هاست. به این نرم‌افزارها و برنامه‌ها سیستم مدیریت محتوا (CMS) می‌گویند. از این برنامه‌ها برای مدیریت محتوای وب یا مدیریت محتوای سازمانی استفاده می‌شود. بر همین اساس هر سایت نیاز به انتخاب یک سیستم مدیریت محتوا جهت مدیریت سایت دارد. تمام سیستم‌های مدیریت محتوا از دو قسمت اصلی زیر تشکیل شده اند:

برنامه مدیریت محتوا (CMA): با کمک این رابط گرافیکی می‌توان به راحتی و حتی بدون دانش تخصصی در مورد برنامه نویسی، محتوای سایت را مدیریت نمود.

برنامه تحویل محتوا (CDA): با کمک این بخش پس از منتشر شدن محتوا می‌توان به پشتیبانی‌های مربوط به آن دسترسی داشت.

آپدیت گوگل و تغییرات الگوریتم گوگل در می ۲۰۲۰ را بشناسید

معرفی بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا

از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که هر سیستم مدیریت محتوا باید داشته باشد، موارد زیر را می‌توان عنوان کرد

  • هر سیستم مدیریت محتوا باید قابلیت ایندکس شدن مستقیم مطالب را داشته باشد.
  • قابلیت جستجو برای کاربران و بازدید‌کننده تا بتواند محتوای مرتبط با کلمه کلیدی خود را به راحتی پیدا کند.
  • قابلیت ویرایش و تصحیح مطالب منتشر شده.
  • قابلیت استفاده از برنامه‌های جانبی همچون افزونه‌ها و پلاگین های مختلف سئو برای مدیریت بهتر و کامل‌تر محتوای سایت

۷ مورد از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا:

۷٫ سیستم مدیریت محتوا Impress pages

هرچند سیستم مدیریت محتوای Impress pages در میان وبمستران ایرانی کمتر شناخته شده است، اما یکی از بهترین سیستم‌ها برای وبلاگ نویسی است. یکی از مزایای استفاده از این سیستم مدیریت محتوا دسترسی به برخی قابلیت‌ها از جمله نقشه‌ها و فرم‌های مختلف  بدون نیاز به نصب افزونه است که در سایر سیستم‌ها به راحتی در دسترس نیستند. در سیستم Impress pages با کمک صفحه‌ی کاربری کلاس بالا، برنامه نویسی مناسب و رابط کاربری بسیار راحت و آسان می‌توان سایت مورد نظر خودتان را به زیبایی تمام سفارشی و شخصی سازی کنید.

سیستم مدیریت محتوا Impress pages و قابلیت ها و مزایای آن

۶٫ سیستم مدیریت محتوای Dotclear

مانند سیستم Impress pages، این سیستم مدیریت محتوا نیز برای وبلاگ نویسی بسیار قدرتمند است. سیستم Dotclear قابلیت‌های خاص و ویژه‌ای برای انتشار محتوا و همچنین مدیریت و طبقه بندی آن‌ها دارد. با کمک این سیستم مدیریت محتوا به راحتی می‌توانید فید RSS را برای سایت خود تولید و مدیریت کنید. از مزایای بزرگ این سیستم می‌توان به مدیریت محتوا بصورت ساده یا با کمک کدنویسی HTML اشاره کرد.

سیستم مدیریت محتوا Dotclear و ویژگی ها و قابلیت های آن

۵٫ سیستم مدیریت محتوای Serendipity

این سیستم مدیریت محتوا کاملا عملگرا می‌باشد. بنابراین برای سایت‌های کاربر محور، سیستم مدیریت محتوای سرندیپیتی بهترین انتخاب است. منظور از سایت‌های کاربر محور، سایت‌هایی می‌باشد که اکثر محتوای آن توسط کاربران در سایت قرار می‌گیرد. از قابلیت‌های ویژه و مفید این سیستم تنظیمات فعال حافظه است. در کنار این قابلیت، با استفاده از انواع مختلف افزونه‌ها می‌توان سایت خود را بصورت ویژه شخصی‌سازی کنید. به ویژه برای سایت‌های کوچک استفاده از این سیستم می‌تواند به رشد سایت شما بسیار کمک کند.

سیستم مدیریت محتوا Serendipity و قابلیت ها و ویژگی ها آن

۴٫ سیستم مدیریت محتوای Typo3

این سیستم مدیریت محتوا نیز مانند سیستم‌های بالا از معروفیت بالایی برخوردار نیست. اما قابلیت‌های خاص و ویژگی‌های خوب این سیستم باعث قرارگیری آن در رتبه ۴ام بررسی و تحقیقات ما شده است. یکی از این ویژگی‌ها توانایی راه‌اندازی شبکه‌های داخلی یا سازمانی است. همچنین با کمک سیستم مدیریت محتوای Typo3 می‌توان یک شبکه اینترانت را به راحتی ایجاد نمود. البته باید گفت که این سیستم برای سایت‌های کاربر محور کارایی خوبی ندارد و گزینه مناسبی نمی‌باشد.

سیستم مدیریت محتوا Typo3 و قابلیت و ویژگیهای خاص آن

۳٫ سیستم مدیریت محتوا Drupal

از قابلیت‌های سیستم مدیریت محتوای دروپال می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • امنیت بسیار بالا
  • قابلیت‌های بسیار برای مدیریت کاربران
  • پشتیبانی خاص از محتوا
  • مدیریت راحت و تولید محتوای سفارشی وغیر متنی

تا حدودی سیستم مدیریت محتوای دروپال شبیه به جوملا کار می‌کند. اما طبق بررسی‌های انجام شده دروپال نسبت به سیستم مدیریت محتوای جوملا و حتی وردپرس از امنیت بسیار بالاتری برخوردار است.

سیستم مدیریت محتوا Drupal و معرفی قابلیت ها و ویژگی های آن

۲٫ سیستم مدیریت محتوای Joomla

در نگاه اول شاید کار با سیستم مدیریت محتوای جوملا نسبت به وردپرس دشوار باشد اما باید گفت که این سیستم نسبت به وردپرس از انعطاف‌پذیری بیشتری برخوردار است. نمونه بارز این انعطاف‌پذیری را می‌توان در انتشار پست سفارشی در جوملا و وردپرس بررسی کرد. سایت‌هایی که اکثر محتوای آن غیرمتنی است از سیستم مدیریت محتوای جوملا بهره می‌برند. همچنین اکثر سایت‌هایی که در آن نیاز به عضوگیری است، سیستم جوملا انتخاب اول است. این سیستم نیز به مانند مابقی سیستم‌های مدیریت محتوا دارای ابزارهای خاص برای مدیریت سایت است. یکی از این ابزارها و قابلیت‌ها در جوملا، انتشار همزمان محتوا در چند قالب مجزا است. از نکات مهم دیگری که می‌توان در مورد سیستم مدیریت محتوای جوملا بیان کرد این است که این سیستم در حالت عادی بصورت چند زبانه است. بنابراین در این سیستم برخلاف سیستم‌های دیگر، نیازی به نصب و راه‌اندازی افزونه‌های زبان و مترجم سایت نمی‌باشد.

سیستم مدیریت محتوا Joomla جوملا و بررسی قابلیت ها و ویژگی های آن

۱٫ سیستم مدیریت محتوای WordPress

در رتبه‌ی اول رده‌بندی سیستم های مدیریت محتوای ما بی شک سیستم مدیریت محتوای وردپرس قرار دارد. در حال حاضر و در سال ۲۰۲۰ وردپرس بزرگ‌ترین و پرکاربردترین سیستم مدیریت محتوا در سراسر دنیا است. از مهم‌ترین دلیل محبوبیت بالایی وردپرس می‌توان به راحتی کار با آن اشاره کرد. به عنوان مثال انتشار محتوا، ویرایش و حتی حذف مطالب در سیستم وردپرس به راحتی قابل انجام است و نیازی به دانش خاص و مهارت بالا برای استفاده از آن نمی‌باشد. از دیگر دلایل پرکاربرد بودن وردپس، بروزرسانی منظم و پیوسته این سیستم مدیریت محتوای محبوب می‌باشد. از موارد زیر می‌توان به عنوان قابلیت ها و مزایای استفاده از وردپرس نام برد:

سیستم مدیریت محتوا WordPress وردپرس و معرفی ویژگی ها و قابلیت های آن

کدام سیستم مدیریت محتوا را انتخاب کنیم؟

در این صفحه تلاش ما بر این بود که با معرفی ۷ مورد از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا و همچنین اشاره به مزایا و ویژگی هرکدام، شما را در انتخاب بهترین سیستم مدیریت محتوا برای راه‌اندازی وبسایت کمک کرده باشیم. البته باید عنوان کرد که سیستم‌های مدیریت محتوای دیگری نیز وجود دارد که شناخت هرکدام می‌تواند کمک بیشتری به انتخاب شما کند. به عنوان مثال سیستم مدیریت محتوای فارسی رسپینا نیز یکی از سیستم‌های فارسی است که در بسیاری از سایت های ایرانی از آن استفاده شده است. در مقالات بعدی هرکدام از سیستم‌های مدیریت محتوا به ویژه سیستم مدیریت محتوای وردپرس و جوملا و دروپال را با یکدیگر بصورت تخصصی مقایسه خواهیم کرد. پس پیش از انتشار مقاله بعدی نظرات و سوالات خود را برای ما ارسال کنید تا در مقاله آینده بتوانید به سوال شما به صورت کامل پاسخ بدهیم.

تکنیک های موثر برای بهینه سازی و سئو سایت های وردپرسی را از دست ندهید.

مقالات پیشنهادی بینهایت:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *