اصول و قواعد لینک سازی داخلی

اصول و قواعد لینک سازی داخلی

زمانی که شما از یک صفحه سایت خود، به صفحه ی دیگری در همان سایت لینک می دهید، لینک سازی داخلی را انجام داده‌اید. لینک سازی داخلی یا در اصطلاح لینک بیلدینگ یکی از موارد مهم در سئو و بهینه سازی داخلی سایت می باشد.

لینک‌های داخلی آدرسی مشابه با آدرس اصلی سایت دارند و آدرس صفحه آن‌ها در ادامه آدرس اصلی ذکر می‌شود و به همین دلیل گوگل متوجه می‌شود که این لینک سازی به صورت داخلی و برای همان سایت ایجاد شده است.

در لینک سازی داخلی باید برای ارتباط با یک صفحه جدید از عبارت مناسب و مرتبط (انکر تکست) استفاده نمایید. در غیر این صورت گوگل نمیتواند تشخیص دهد که لینک استفاده شده در چه رابطه ای است و به آن امتیازی داده نخواهد شد.

مزیت لینک داخلی برای گوگل

لینک سازی داخلی باعث می‌شود تا کاربران به سمت یک محتوا در رابطه با موضوع مورد علاقه خود هدایت شوند و مدت زمان بیشتری را در سایت گذرانده و از محتوایی که برایشان مفید و جذاب است استفاده نمایند.

هنگامی که درون وبسایت لینک سازی داخلی انجام شود، کاربرانی که وارد وب سایت میشوند و مطالب سایت را مطالعه می نمایند چنانچه آن محتوا برایشان مثمر ثمر واقع شود، قطعا مطالب دیگر سایت را با علاقه و اشتیاق بیشتر دنبال خواهد کرد و بدیت ترتیب مدت زمان طولانی در وبسایت مکث خواهند داشت که این امر نرخ دفع کاربر یا همان بانس ریت را کاهش می دهد.

با لینک سازی داخلی به صورت چشم گیری آمار بازدید سایت افزایش پیدا کرده و میزان نرخ پرش وبسایت یا (Bounce rate ) کمتر خواهد شد. به هر میزان نرخ پرش در سایت کاهش پیدا کند سئو سایت بهبود یافته و گوگل وبسایت را در جایگاه بهتری قرار خواهد داد.

اصول و قواعد لینک سازی داخلی

  • مقالات طولانی وبسایت را به هم لینک دهید.

این روش یکی از بهترین روش های لینک سازی داخلی است و از اصول لینک سازی حرفه ای بوده و باعث خواهد شد که لینک‌های داخلی وبسایت بسیار قدرتمند در گوگل نمایش داده شوند

  • انکر تکست‌ها نباید خیلی کوتاه ( تک کلمه) یا از یک جمله طولانی تر باشند.

هیچ وقت یک جمله یا پاراگراف را به طور کامل به یک صفحه لینک ندهید. بهتر است انکرتکست در حد چند کلمه باشد .

  • به صفحات مشابه با کلمات کلیدی مرتبط لینک سازی کنید.

به عنوان مثال روی عبارت “راهکارهای سئو و لینک سازی داخلی” لینک مقاله (بازاریابی چریکی) را قرار ندهید. این کار تاثیری در لینک سازی داخلی نمیگذارد (و حتی تاثیر منفی دارد) چرا که  گوگل به شکل دقیق معنی کلماتی که به آنها لینک شده را تشخیص میدهد. البته می توانید از عبارات هم خانواده یا هم معنی استفاده کنید. به عنوان مثال بازاریابی پارتیزانی چیست و یا گوریل مارکتینگ که هر دو به همان مقاله بازاریابی چریکی لینک شده اند.

  • لینک ها را متفاوت نمایش دهید.

هنگامی که لینکی را بر روی مطلبی قرار میدهید حتما آن را BOLD کنید و رنگ آن را تغییر دهید تا نتیجه ی بهتری بگذارد و برای کاربران مشخص و واضح باشد.

  • بیش از حد از لینک سازی داخلی استفاده ننمایید.

لینک دادن یک کلمه کلیدی از چند قسمت در یک صفحه اشتباه است و برای کاربران و خزنده موتورهای جستجو گیج‌کننده است و اعتبار وبسایت را کاهش خواهد داد.

  • هدف از لینک سازی باید مشخص باشد.

هدف لینک سازی داخلی برای ربات‌های گوگل که آن را تشخیص می‌دهند اهمیت داشته و در رتبه بندی صفحه مورد نظر مهم می باشد.

  • از اشتباهات املایی و یا خطایی در باز شدن صفحات خودداری فرمایید.

این موارد می‌تواند از عواملی باشد که ارزش لینک سازی داخلی را پایین آورده و تاثیر منفی در اخذ رتبه سئو داشته باشد.

  • محتوا قدیمی سایتتان را با لینک های جدید بروز کنید .

هنگامی که محتوای قدیمی وبسایت بروز رسانی می شود, ربات های گوگل یک بار دیگر مطالب را مورد بررسی قرار می دهند که این امر باعث افزایش شانس بیشتر برای گرفتن رتبه وبسایت در نتایج گوگل خواهد شد.

  • در ساخت لینک داخلی از انکرتکست‌های عمومی استفاده ننمایید.

انکرتکست هایی نظیر(اطلاعات بیشتر) یا (اینجا کلیک کنید) و… در کسب امتیاز از لینک سازی داخلی هیچ تاثیری نخواهند داشت. البته وجود این عبارات عمومی در بخش لینک سازی خارجی الزامی می باشد که در مقالات آینده به آن اشاره خواهیم کرد (برای طبیعی جلوه دادن لینک سازی خارجی).

اصول و قواعد لینک سازی داخلی و تاثیر آن در سئو وبسایت

ساخت لینک در وبسایت از آن دسته تکنیک‌هایی است که بر سئو وبسایت تاثیر بسیار جدی میگذارد. لینک سازی داخلی باعث شناخته شدن مطالب جدید قرار گرفته بر روی وبسایت نزد کاربران شده و علاوه بر این ماندگاری کاربران در وبسایت را افزایش خواهد داد.

افزایش مدت زمان ماندگاری در سایت با اخذ رتبه سئو ارتباط معنادار و مستقیم دارد.

ربات‌های گوگل به راحتی متوجه لینک‌هایی که به یک انکر تکست داده می‌شود، هستند و آنها را مورد بررسی دقیق خود قرار خواهند داد.

این امر می‌تواند به این ربات های هوشمند برای تشخیص اهمیت یک صفحه جدید برای کاربران، میزان مفید بودن و محبوبیت‌ محتواهای تولید شده در وبسایت کمک نموده و به دریافت امتیاز و رتبه بالا در سئو کمک قابل توجهی نماید.


اگر به مباحث سئو سایت علاقمند هستید، مقالات زیر را از دست ندهید:


تبلیغات گوگل و تفاوت آن با سئو سایت

سئو داخلی On-Page سئو چیست؟

تکنیک انتخاب کلمه کلیدی برای سئو سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *