تاثیر موشن گرافیک بر برندینگ

تاثیر موشن گرافیک بر برندینگ

موشن گرافیک ترکیبی از دو واژه موشن به معنی حرکت و گرافیک به معنی تصویر است؛ که توسط برنامه های گرافیکی ساخته می‌شود. تاثیر موشن گرافیک بر برندینگ نسبت به سایر روش های تبلیغاتی دوچندان است زیرا تلفیقی ست از هنر طراحی گرافیک، متحرک سازی و علم به کار بردن عناصر طراحی شده که در انتها با موزیک و افکت های صوتی مرتبط ترکیب و تکمیل می‌شود.

موشن گرافیک بر خلاف انیمیشن بیشتر به جنبه های سمبولیک، نشانه شناسی و تشریح رویدادها و فرایندها می پردازد. از این رو موشـن گرافیک بیشتر در صنعت تبلیغات و برندینگ کاربرد دارد و انیمیشن در صنعت سرگرمی و سینما.

موشن گرافیک بیشتر با تکیه بر تصویر و عناصر تصویری از جمله فرم، رنگ، بافت، ترکیب بندی و حرکت، محتوای خود را ارائه می دهد.

برای ساخت یک موشن گرافیک نیازی به بازیگر،فیلم بردار، دوربین و صحنه سازی نیست و طراح آزادی عمل بالایی برای استفاده از تصاویر، ترکیبات و رنگ ها دارد و همین دلایل محبوبیت موشن گرافیک و ضرورت استفاده از آن را به عنوان ابزاری در جهت معرفی محصول یا خدمات و تبلیغات مشخص می نماید.

موشن ها می‌توانند به‌ صورت آفلاین و یا آنلاین بر روی کامپیوتر و موبایل در وب‌ سایت‌ها و نرم‌افزارهایی که قابلیت نمایش ویدئو را دارند، نمایش داده شوند.

این روزها شاهد انواع موشن گرافیک، در قالب ویدیوهای کارتونی بر روی شبکه های اجتماعی محبوب هستیم که نزد کاربران محبوبیت بالایی پیدا کرده و مورد توجه صاحبین کسب و کار نیز قرار گرفته اند و به ابزاری مستقل و موثر در تبلیغات تبدیل شده است.

کاربردهای این سازه ی تصویری بنا به سفارشات، رو به گسترش است. با گذشت زمان و به مرور بسیاری از ظرفیت‌های ناشناخته آن، پا به پای رشد تکنولوژی، کشف و مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

موشن گرافیک اطلاعات را به صورتی ارائه می کند که برای یک بیننده ی معمولی قابل درک و جذاب باشد و عموما نسبت به سایر ابزارهای انتقال اطلاعات ماندگار تر است.

وقتی که اطلاعات در یک نمایش بصری ارائه می شوند، داده ها نسبتا آسان تر هضم می شوند. به همین دلیل برای ایجاد ویدیو هایی در مورد فرآیندها، تصویر سازی داده ها و مفاهیم انتزاعی، تاثیر موشن گرافیک بسیار عالی و عمیق خواهد بود.

تا چه میزان خلاقیت در تولید یک تبلیغات تاثیرگذار است؟ میزان دقیق تاثیرگذاری خلاقیت در تبلیغات را مطالعه کنید.

مزایای موشن گرافیک

  • قدرت بالای بصری
  • طراحی های خیره کننده
  • یادآوری برند
  • جذابیت و محبوبیت
  • سادگی
  • کم هزینه
  • انتقال پیام در کمترین زمان
  • ماندگاری عمیق در ذهن
  • اعتمادسازی
  • ایجاد ذهنیت مطلوب 
موشن گرافیک ، موشن گرافیک و تبلیغات، تاثیر موشن گرافیک در برندینگ

هویت سازی برند با ابزار موشن گرافیک

تاثیر گذاری رنگ، فرم، بافت، حرکت و… می تواند برند شما را در حافظه مخاطب حک کند و رنگ سازمانی، لوگو، تایپوگرافی و دیگر عناصر برند را در ناخودآگاه ذهن بیننده به شکل ماندگار تر ثبت نماید.

 هویت سازی لوگو و برند تقریبا در تمام شبکه های تلویزیونی توسط تیزرها، وله ها، تیتراژ، اعلام برنامه ها و میان برنامه های موشن گرافیک انجام می شود.

هنگامی که یک نام تجاری داستان های عاطفی را از طریق موشن گرافیک به نمایش می گذارد، می توانند جلب توجه مخاطب را راحت تر مدیریت کنند.

موشن گرافیک یکی از بهترین راه‎های برقراری ارتباطی عمیق‎تر با مخاطبان به منظور انتقال پیام‎های پیچیده ی تبلیغاتی به مشتری است.

موشن گرافیک این امکان را به شما می دهد تا تاثیری قابل توجه و ماندگار با محتوای کمتر و ساده تر ایجاد کرده و در مدت زمان کوتاه تری به هدف خود دست یابید.

انیمیشن تبلیغاتی که در ساخت موشن گرافیک به کار می‎رود، دست در دست موسیقی تبلیغاتی شنیدنی و متن تبلیغاتی اثرگذار، تیمی قدرتمند را شکل می‎دهد که به راحتی از پس وظیفه‎ی انتقال هر پیامی بر خواهد آمد.

تیزرهایی که با استفاده از موشن گرافیک ساخته می شود از آنجا که از عنصرهای بصری گرافیک استفاده می کند، تأثیر سریع بر روی مخاطب می گذارد و مورد جلب توجه وی می شود.

بهترین روش تبلیغاتی جذب مشتری را از اینجا بخوانید

مانند سایر آثار گرافیکی، موشن گرافیک مینیمال و نشانه محور است، این دو ویژگی که ذکر شد سبب می شود که موشن گرافی کاربرد فراوانی در انواع فیلم ها با هدف های گوناگون از جمله برندینگ و آموزشی داشته باشد.

سادگی موشن گرافی ها به همراه موجز بودن آن و بهره گیری از سمبل ها سبب شده است که استفاده از آن در هدف های آموزشی کاربرد بسیار مفیدی داشته باشد و برای مخاطبان در معرفی یک ایده و فرآیند بسیار تأثیرگذار باشد.

بیشتر برندها با این معمای حوصله سر بر روبه ‎رو هستند که چطور تمام اطلاعات پیچیده‏‌ای که برای معرفی محصولات و خدماتشان لازم است را در قالبی جذاب برای ارائه به مشتریان آماده کنند.

موشن گرافیک تبلیغاتی یکی از قالب‎های مناسب برای حل نمودن و آسان کردن این معمای دشوار است.

برندینگ و تصویر ذهنی مثبت از برند، نیازمند برنامه های بازاریابی و تبلیغات است که بتواند تداعی های نیرومند، مطلوب و منحصر به فرد را با برند در حافظه پیوند بزند. میزان آگاهی از برند، از دیگر عوامل موثر در تمایل به خرید مشتریان است.

موشن گرافیک از این جهت که می تواند منجر به خلق تبلیغات جذاب در راستای برندینگ شود ابزاری قدرتمند در معرفی محصول یا خدمات بر شمرده شده و برای صاحبین کسب و کار مسیری کوتاه تر به سوی برندینگ به حساب می آید.

از موشن گرافیک ها به منظور بیان نقاط قوت محصولات یک برند به صورت تصویری استفاده می شود و از آنجا که برند تداعی کننده ویژگی های یک محصول یا شرکت می باشد ، در تمام ابعاد یک سازمان موثر خواهد بود.

برند یا نام و طراحی نشان تجاری ،می تواند وضعیت یک شرکت و سازمان را دگرگون کند و با افزایش محصولات در بازار و همچنین تشدید رقابت میان تولید کنندگان و شرکتها برندینگ راهی اساسی جهت پیشی گرفتن از رقبا می باشد.

از ویژگی های موشن گرافیک می توان به گونه ای استفاده کرد تا مشخصه‌های برند به نحوی در ذهن مشتریان جایگذاری شود که بتواند جایگاه خوش حسی برایشان داشته باشد. موشن گرافیک و ویدئو مارکتینگ به شکل قابل‌توجهی نرخ بازگشت سرمایه شرکت‌ها و همچنین وفاداری مشتریان به محصولات را به شکل قابل توجهی بالا می‌برد.

موشن گرافیک نه‌ تنها بازده تبلیغات را بالا می‌برد بلکه اثرگذاری آن چندین برابر بالاتر از  سایر روش‌های تبلیغاتی است.

به همین دلیل تاثیر چشمگیر گرافیک در برندینگ غیر قابل چشم پوشی است و استفاده خلاقانه و منحصربفرد از آن در شناساندن محصول به مخاطبان و بیان وعده‌ها میتواند گوشه ای از مزیت های رقابتی هر سازمان نسبت به سایر رقبا باشد.

مقالات پیشنهادی بینهایت:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *