اینگیجمنت اینستاگرام را بالا ببرید

اینگیجمنت اینستاگرام را بالا ببرید

آیا در حال یافتن راهی برای بالا بردن اینگیجمنت اینستاگرام در سال ۲۰۲۰ هستید؟ خب، نگران نباشید، چون شما در این مسیر تنها نیستید!

الگوریتم فوق باهوش اینستاگرام در کنار ده‌ها هزار برندی که برای جلب توجه مخاطب در حال رقابت با یکدیگرند، بالا بردن اینگیجمنت در اینستاگرام را بیشتر از هر زمان دیگری دشوار کرده است.

خوشبختانه اینستاگرام یکی از بهترین بسترهای برای بازاریابی دیجیتال، بدست آوردن فالوئر و طرفدار برای برندهای تجاری محسوب می‌شود. پس بهتر است ناامید نشوید و به تلاش کردن ادامه دهید.

در اینجا ما ۱۱ استراتژی برای بالا بردن اینگیجمنت اینستاگرام را به شما معرفی می‌کنیم

اینستاگرام یکی از بهترین جاها برای دست‌یابی به جامعه هدف وساختن یک گروه از طرفداران است. اما فهمیدن اینکه محتوای شما تا چه اندازه اثربخش است، اندکی چالش برانگیز است. به خصوص به این دلیل که بیشتر از یک راه برای اندازه گیری میزان اینگیجمنت در اینستاگرام وجود دارد. تا چندی پیش ما تعداد لایک‌های یک پست را معیاری برای اندازه‌گیری بازخورد مخاطبان نسب به یک پست می‌شناختیم و هرچه تعداد لایک‌های یک پست بالاتر می‌رفت ما محتوای منتشر شده در آن پست را با ارزش‌تر تصور می‌کردیم. از آنجایی که اینستاگرام در حال پنهان کردن لایک‌ها از نظر مخاطبان است؛ تصمیم گیری درباره اینکه کدام محتوا عملکرد بهتری داشته‌است دشوارتر شده. در حقیقت صاحب صفحه همچنان قادر خواهد بود که تعداد لایک‌ها را ببینید و لایک‌ها تنها از نظر فالوئرها پنهان می‌شود. به این ترتیب دیگر فالوئرها تنها برای محبوبیت بالای یک پست، آن را لایک نمی‌کنند؛ و نسبت به پست‌هایی واکنش نشان می‌دهند که واقعا با آن ارتباط برقرار کرده باشند.

در حال حاضر صاحبان صفحه برای بررسی اینگیجمنت باید به تعداد کامنت، سیو، بازنشر، پیام‌های دریافتی در دایرکت و همچنین تعداد بازدید از استوری توجه کنند. به این ترتیب می‌توانند میزان تاثیرگذاری محتوای منتشر شده را اندازه‌گیری کنند. حالا که راه‌های اندازه‌گیری اینگیجمنت در اینستاگرام متحول شده، تعجبی ندارد که راه‌های بالا بردن اینگیجمنت هم عوض شده باشد. قرار بر این است که در سال ۲۰۲۰ اینگیجمنت اینستاگرام با کلی‌ نگری اندازه‌گیری شود. برای اینکه استراتژی‌های جذب مخاطب و بالا بردن اینگیجمنت را یاد بگیرید، این مقاله را تا انتها دنبال کنید!

بالا بردن اینگیجمنت در اینستاگرام

زمان آن رسیده که نظرتان را درباره اینگیجمنت در اینستاگرام تغییر دهید

برای شروع با هم به خلاصه این روش‌ها نگاهی کنیم:

  1. برای صفحه محتوایی تولید کنید که مخاطب تمایل به سیو کردن آن داشته باشد.
  2. با استفاده از استیکرهای استوری اینستاگرام مخاطبان را به شروع مکالمه تشویق کنید.
  3. به طور منظم انواع جدیدی از محتوا را امتحان و بازخورد آن‌ها را تحلیل کنید.
  4. اندکی طنز یا نکات جالب به محتوای خود اضافه کنید.
  5. مخاطبان خود را برای بازنشر استوری‌هایی که منتشر می‌کنید، تشویق کنید.
  6. به طور دقیق از برند و کسب و کار خود صحبت کنید.
  7. کپشن‌های طولانی و خواندنی بنویسید.
  8. داده‌هایی را منتشر کنید که مخطبان دوست داشته باشند.
  9. سعی کنید به تعداد بیشتری محتوای ویدیویی تولید کنید.
  10. استوری‌های اینستاگرام را با زمان‌بندی و برنامه پیش ببرید تا تعداد بازدید کننده صفحه شما بیشتر شود.
  11. با دقت بیشتری به هشتگ گذاری بپردازید.

اگر برای شروع بهتر کردن اینگیجمنت اینستاگرام خودر آماده‌اید، در ادامه برای توضیح جزئیات بیشتر با ما همراه باشید.

برای محبوبت در شبکه های اجتماعی، مقاله ی راه های رسیدن به محبوبیت در شبکه های اجتماعی را از دست ندهید.

راه حل شماره #۱: تولید محتوای قابل سیو

همان طور که پیش‌‌تر در این مقاله اشاره کرده‌ایم، روش‌های اندازه‌گیری اینگیجمنت در اینستاگرام در سال ۲۰۲۰ در حال متحول شدن است و کم کم شاهد پنهان شدن تعداد لایک‌ها از دید مخاطبان هستیم. در حال حاضر تعداد کامنت‌های زیر پست و تعداد دفعاتی که پست شما توسط مخاطبان سیو می‌شود، بیشتر از هر زمان دیگری حائز اهمیت است. پس تولید محتوای قابل سیو یکی از اولین راه‌ها برای بالا بردن اینگیجمنت در اینستاگرام است. “محتوای قابل سیو” هر گونه محتوایی است که شما می‌دانید مخاطبان شما دوست دارند در آینده آن پست را دوباره ببینند و بخوانند. مثلا تولید محتوا درباره چک لیست، یکی از چیزهایی است که مخاطب در شرایطی که به آن چک لیست احتیاج پیدا کند، بازمی‌گردد تا آن لیست را دوباره ببیند. باید خوب فکر کنید و نیاز مخاطب خود را در نظر بگیرید. آن وقت می‌توانید محتوایی تولید کنید که مخاطب شما دوباره و دوباره برای بررسی آن به پست‌های سیو شده خود رجوع کند. این نوع محتوا می‌تواند شامل اینفوگرافیک، میم‌های خنده دار یا جملات زیبا یا انگیزشی باشد.

یک تکنیک ساده: از مخاطبان خود دعوت کنید تا پست شما را سیو کنند. گاهی آن‌ها وجود چنین ابزاری را فراموش می‌کنند.

راه حل شماره #۲: با کمک استیکرهای استوری اینستاگرام با مخاطبان خود شروع به صحبت کنید

۵۰۰ میلیون حساب کاربری اینستاگرام هر روزه از استوری استفاده می‌کنند و انتظار می‌رود که این رقم در سال ۲۰۲۰ افزایش یابد. اینستاگرام در تلاش برای یافتن راه‌های خلاقانه برای بالا بردن اینگیجمنت در صفحات تجاری، استیکرهای واکنش پذیر مخصوصی به سری استیکرهای خود اضافه کرد.

استیکرهای استوری اینستاگرام راه بسیار خوبی برای تشویق فالوئرها به چت کردن و نظر دادن است. این کار منجر می‌شود که فالوئرها احساس وفاداری نسبت به شما داشته باشند و ارتباط خود را با برند شما حفظ کنند.

در این قسمت چند راه ساده برای بالا بردن اینگیجمنت با کمک استیکر را به شما می‌آموزیم:

استیکر طرح سوال در استوری اینستاگرام:

هیچ چیزی به خوبی استیکر Ask Me Anything در اینستاگرام نمی‌تواند آغازکننده یک مکالمه باشد. اینفلوئنسرهای اینستاگرام به خوبی از این استیکر استفاده کردند تا با مخاطبان خود ارتباط بهتری برقرار کنند. بر اساس همین تجربه، برای صفحات تجاری هم می‌توان از این استیکر به خوبی بهره برد. این استیکر به مخاطبان شما این امکان را می‌دهد که برند شما را بیشتر و بهتر بشناسند و از طرف دیگر با محصولات یا خدمات برند شما نیز آشنا شوند. این ابزار را همچنین می‌توانید برای پرسیدن سوال از مخاطبان خود نیز استفاده کنید. مثلا نظر مخاطبان خود را درباره محصولات تولیدی یا نوع خدماتی که ارائه می‌دهید، بپرسید. نتیجه این پرسش و پاسخ‌ها را نیز در قالب یک پست بسیار خوب می‌توانید به اشتراک بگذارید.

استیکر کوییز در استوری اینستاگرام:

این استیکر به شما این اجازه را می‌دهد که در قالب سوال چند گزینه‌ای، مخاطبان خود را به نشان دادن واکنش تشویق کنید و نتایج را دنبال کنید. در این استیکر مخاطبان می‌توانند پس از انتخاب گزینه مورد نظر، درست یا غلط بودن نتیجه را ببینند. شما نیز میتوانید ببینید که چه کسانی به چه گزینه‌های رای دادند و  در هر کدام از گزینه‌ها چند رای به ثبت رسید.

استیکر شمارش معکوس:

اگر شما به دنبال ایجاد هیجان درباره یک رویداد در کسب و کار خود هستید، استیکر شمارش معکوس بهترین گزینه است. مثلا برای اعلام یک حراج، افتتاحیه، آغاز نمایشگاه، تولید و یا عرضه محصول یا خدمات جدید می‌توانید از استیکر شمارش معکوس برای اعلام و تاکید بر تاریخ و ساعت رویداد مورد نظر خود استفاده کنید. به این ترتیب مخاطبان شما از رویدادی که مربوط به کسب و کار شما می‌شود، جا نمی‌مانند.

استیکرهای اینستاگرام کاربردهای خلاقانه دیگری هم دارد که می‌تواند به بالا بردن اینگیجمنت و بازخورد مخاطب به شما کمک کند. شکل گیری جامعه مخاطبان قوی که تمایل به مشارکت در صفحه تجاری شما را دارند، بهترین راه بالا نگه داشتن اینگیجمنت است.

راه حل شماره #۳: به طور منظم انواع جدیدی از محتوا را امتحان و بازخورد آن‌ها را تحلیل کنید

بسیاری از نقشه‌ها برای تولید یک محتوای مخاطب پسند، از طریق کسب تجربه و آزمون و خطا به بار می‌آید. امتحان کردن فرم‌های مختلف محتوا در اینستاگرام ممکن است کمی ترسناک باشد. بخصوص وقتی شما ازمحتوایی که تا حالا منتشر کرده‌اید و استراتژی فعلی خود، بازخورد نسبتا خوبی دریافت کرده باشید. اما لطفا به حرف ما اعتماد کنید، آزمون و خطا و تجربه‌های مختلف در انتشار محتوا کلیدی برای پیشی گرفتن از دیگران در طراحی استراتژی و دستیابی به الگوهای درست‌تر است. برای مثال روزهایی را که برای انتشار محتوا انتخاب کرده‌اید، تغییر دهید تا با مقایسه کردن بازخوردها به بهترین زمان انتشار محتوا دست یابید. روزی که بیشترین بازخورد را دریافت می‌کنید به عنوان روز انتشار محتواها یا اعلام‌های مهم انتخاب کنید.

اگر نمی‌دانید از کجا باید شروع کنید، اینجا به شما ایده‌هایی برای شروع در همین ماه می‌دهیم:

#۱: نوع جدیدی از محتوا را انتخاب کنید! میم (تصاویری که با نوشته طنزآمیز میشود)، نقل قول، محتوای کاربر محور، مینی اینفوگرافیک یا حتی ویدیوهای سلفی می‌تواند برای صفحه شما نتایج خوبی به همراه داشته باشد.

#۲: از ویدیوهای طولانی در استوری و همچنین در IGTV استفاده کنید. برخی از برندها، با انتشار محتواهای ویدیویی طولانی بازخورد بسیار خوبی دریافت می‌کنند. از طرف دیگر برخی از صفحات تجاری با انتشار ویدیوهای کوتاه و چند ثانیه‌ای بازخورد بهتری دریافت خواهند کرد. مخلص کلام اینکه، روش‌های تازه‌ای برای محتوا استفاده کنید.

#۳: از فیلترهای مختلف در استوری اینستاگرام استفاده کنید و تاثیر آن بر اینگیجمنت را بسنجید.

راه حل شماره #۴: اندکی طنز یا نکات جالب به محتوای خود اضافه کنید

باید تلاش کنید تا با صرف زمان و داشتن یک برنامه خوب به نتیجه مطلوب در استوری اینستاگرام برسید. اما این به این معنا نیست که از داشتن سرگرمی خود را محروم کنید. بارها و بارها دیده شده که برندهای موفق با هدف جلب مخاطب در تولید محتوای خود از میم‌ها، موضوعات ترند و فرهنگ عام استفاده کرده‌اند تا فضای طنزآمیزی را ایجاد کنند. استفاده از GIF و محتوای سرگرم کننده می‌تواند تا حدود زیادی اینگیجمنت را بالا ببرد. البته در استفاده از این تکنیک به هویت و صفحه برند خود نیز توجه کنید. شاید اصلا چنین محتوایی برای صفحه شما مناسب نباشد. پس این استراتژی را دور بریزید و صفحه خود را با منتشر کردن محتوای ناماسب به خطر نیاندازید. خبر خوب اینکه اگر در انتشار محتوای طنزآمیز موفق باشید، شاهد افزایش چشم‌گیری در تعداد کامنت، لایک و شر داشته باشید.

کسب درآمد بالا تنها با یادگیری نکات لینکدین مارکتینگ. فرصت را از دست ندهید.

راه حل شماره #۵: مخاطبان خود را به بازنشراستو‌ری‌ها و پست‌ها تشویق کنید

همان طور که می‌دانید، پست‌ها را میتوان در استوری بازنشر کرد. این یک ویژگی بسیار کاربردی و یک فرصت عالی است تا مخاطبان خود را به بازنشر پست‌هایتان تشویق کنید. این روش با کم‌ترین زحمت، به بالا بردن مخاطبان شما کمک می‌کند. کلید موفقیت در رسیدن به این هدف، تولید محتوایی است که مخاطبان شما به بازنشر آن علاقه داشته باشند. درست مانند تولید محتوای قابل سیو، این نوع محتوا نیز باید باب دل مخاطبان شما باشد. برای تولید چنین محتوایی به اینفوگرافیک و انتشار داده‌هایی که کم‌تر دیده شده فکر کنید. این نوع محتوا علاوه بر داشتن ویژگی‌های یک پست قابل بازنشر، می‌تواند به یک محتوای شوکه کننده، خیره کننده، نقل قول و یا میم تبدیل شود. در حال حاضر شما می‌توانید تعداد دفعاتی که پست شما به عنوان استوری بازنشر شده را ببینید. به این ترتیب پست‌هایی که عملکرد بهتری دارند را می‌توانید به راحتی از دیگر پست‌ها تشخیص دهید.

راه حل شماره #۶: به طور دقیق از برند و کسب و کار خود صحبت کنید

محتوای معتبر در سال ۲۰۱۹ به سرعت ترند میشد، انتظار می‌رود این نوع محتوا در سال ۲۰۲۰ با سرعت بیشتری ترند شوند. ما در حال حاضر شاهد برندها و کسب و کارهایی هستیم که هر روز بیشتر و بیشتر تصویرهای واقعی، صادقانه و آسیب‌پذیر از خود را از طریق مختلف به نمایش می‌گذارند. مخاطبان نیز واکنش‌های زیادی به این نوع محتوا نشان می‌دهند. هرچه محتوا اعتبار بیشتری داشته باشد، می‌تواند ارتباط قوی‌تر و محکم‌تری با مخاطبان ایجاد کند. اگر هم موفقیت‌ها و هم شکست‌های خود را در معرض دید مخاطبان قرار دهید، چالش‌هایی که شما را به موفقیت رسانده برای مخاطب قابل درک می‌شود. مخاطب با دریافت این اطلاعات از سوی شما، بهتر و بیشتر می‌تواند به برند شما اعتماد کند.

راه حل شماره #۷: کپشن‌های طولانی و خواندنی بنویسید

کپشن اینستاگرام می‌تواند تا سقف ۲۲۰۰ کاراکتر باشد. این تعداد کاراکتر به اندازه کافی بلند است تا با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید. یکی از فاکتورهایی که روی عملکرد پست شما در الگوریتم تاثیر میگذارد، زمانی است که مخاطب صرف پست شما می‌کند. در نتجه نوشتن یک کپشن طولانی یکی از راه‌های موجود برای بالا بردن این مدت زمان است. طبق آمار میانگین طول کپشن‌ها از سال ۲۰۱۶ بیشتر از دو برابر شده. همچنین پست‌هایی که کپشن طولانی‌تری داشتند نیز اینگیجمنت بالاتری را ثبت کرده‌اند. در سال ۲۰۲۰ میانگین کاراکترهای نوشته شده در کپشن احتمالا به تعداد ۴۰۵ خواهد رسید که تقریبا در حدود ۶۵ تا ۷۰ کلمه است. قصد ما این نیست که شما را به نوشتن کپشن‌هایی با هزاران کلمه برای تمام پست‌ها تشویق کنیم. میخواهیم بگوییم نوشتن یک جمله کامل حتی از استفاده چند ایموجی به تنهایی بهتر است و می‌تواند اینگیجمنت شما را بالاتر ببرد.

اما چگونه می‌شود کپشن‌هایی نوشت که اینگیجمنت اینستاگرام را بالا ببرد؟ باید بدانید همیشه این شانس را دارید که چیز تازهای بگویید. از خودتان سوال کنید که چرا این پست مهم است؟ چگونه می‌توانم این پست را  به نحوی آماده کنم که علاوه بر خودم برای دیگران هم مفید و ارزشمند باشد؟ در سال گذشته شاهد بودیم که چطور برخی از برندها با استفاده بهینه از این تعداد کاراکتر سعی کردند پیام خود را به بهترین شکل به مخاطب منتقل کنند و کپشن‌های طولانی‌تر و پرمعناتری بنویسند. برخی اوقات نیز شاهد این بودیم که کپشن از حداکثر کاراکتر مجاز طولانی‌تر شده و ادامه آن در کامنت اضافه شد. کپشن نویسی فرصت مناسبی است تا شما با مخاطبان خود صحبت کنید و آن‌ها را از برند خود، اهداف تجاری برند، محصولات تولیدی و یا خدمات برند خود آشنا کنید.

راه حل شماره #۸: داده‌هایی را منتشر کنید که مخطبان دوست داشته باشند

پیش‌بینی می‌شود که در سال ۲۰۲۰ انتشار محتوای شخصی‌سازی شده و حاوی اطلاعات ترند شود واینگیجمنت بالایی نیز دریافت کند. آیا برای ترند شدن آماده‌اید؟ ابتدا داده‌ها و محتوایی که منتشر کرده‌اید را بررسی کنید. برای مثال اگر یک فروشگاه آنلاین دارید، پرطرفدارترین زمان برای خرید از طرف مشتریان خود را پیدا کنید. بیش‌ترین فروش ماه مربوط به کدام محصول شما می‌شود؟ چند درصد از مخاطبان شما به عرضه یک محصول جدید از برند شما رای داده‌اند؟ با در نظر گرفتن این اطلاعات و آماری که در دست دارید، می‌توانید یک داستان مخاطب پسند بسازید و در معرض تماشا قرار دهید؟

تولید محتوایی که بر مبنای اطلاعات و داده‌ها است، می‌تواند اندکی دشوار و زمان‌بر باشد؛ اما با دیدن بالا رفتن آمار اینگیجمنت به این نتیجه خواهید رسید که این همه تلاش ارزشش را داشت.

هرآنچه از اپلیکیشن تیک تاک نمیدانید را در پست ترفندهای اپلیکیشن اندروید تیک تاک پیدا خواهید کرد.

راه حل شماره #۹: سعی کنید به تعداد بیشتری محتوای ویدیویی تولید کنید

سال ۲۰۱۹ سال بسیار خوبی برای محتواهای ویدیویی اینستاگرام بود. محتوای ویدیویی در سال ۲۰۱۹ پیوسته با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد. این مسئله میتواند خبر خیلی خوبی برای فعالان عرصه تبلیغات دیجیتال باشد. پس در نظز داشته باشید که با تولید محتوای ویدیویی بیش‌تر، بالا بردن اینگیجمنت را در صفحه خود ضمانت خواهید کرد. درباره محتوای ویدیویی اولین چیزی که می‌توان به آن اشاره کرد این است که وقتی شما IGTV منتشر میکنید، مخاطب شما برای دیدن محتوای ویدیویی زمان بیشتری را صرف می‌کند. همانطور که در مقاله ی راه های رسیدن به اکسپلورر اینستاگرام صحبت شد، IGTV تمام فضای صفحه گوشی را می‌‌گیرد و وقتی در اکسپلورر باشد، ۴ برابر بزرگ‌تر از پست‌های دیگر دیده خواهد شد. در نتیجه همه نظرها را به خود جلب خواهد کرد.

نکته‌ای که باید بدانید این است که لازم نیست برای تولید محتوای ویدیویی برای اینستاگرام ترسی به دل خود راه بدهید. در حقیقت تولید ویدیو، استوری و IGTV برای اینستاگرام می‌تواند بسیار ساده باشد. محتوای ویدیویی شما می‌تواند یک سلفی ساده، بومرنگ یا هرچیز دیگری باشد. در آخر باید این را هم بگوییم؛ در صورتی که قصد انتشار IGTV در اینستاگرام را دارید، فراموش نکنید که پیش‌نمایش ۶۰ ثانیه‌ای آن را نیز در میان پست‌های خود قرار دهید. به این ترتیب شما می‌توانید یک ویدیو را در دو حالت در معرض تماشا قرار دهید و از دو جهت اینگیجمنت آن را زیاد کنید.

راه حل شماره #۱۰: استوری‌های اینستاگرام را با زمان‌بندی و برنامه پیش ببرید تا تعداد بازدید کننده صفحه شما بیشتر شود

بالا بردن تعداد بازدید از استوری نیز از دیگر راه‌های بالا بردن اینگیجمنت است. بخشی از انرژی خود را در سال ۲۰۲۰ صرف جذب بازدید کننده وفادار برای استوری‌های خود کنید. از طرف دیگر باید توجه داشته باشید که انتشار محتوا در ساعات اشتباه، یا نامنظم بودن در انتشار پست، می‌تواند اینگیجمنت صفحه شما را بشدت کاهش دهد. برای رسیدن به بهترین زمان انتشار پست، لازم است که برای مدتی اینسایت صفحه بیزنسی اینستاگرام خود را تحلیل و بررسی کنید. یکی دیگر از کارهایی که می‌توانید برای بازخورد بهتر انجام دهید، انتشار استوری در یک ساعت مشخص در روز است. برای مثال اگر هر روز ظهر ۵ استوری در صفحه خود منتشر کنید، مخاطبان شما همیشه شانسی برای ایجاد ارتباط با شما را خواهند داشت.

راه حل شماره #۱۱: با دقت بیشتری به هشتگ گذاری بپردازید

ما پیش از این درباره فواید داشتن تکنیک و استراتژی قوی درمقاله‌ای درباره هشتگ گذاری در اینستاگرام صحبت کرده بودیم. اما آیا واقعا از میزان تاثیری که هشتگ در بازدید از صفحه شما می‌گذارد، آگاه هستید؟ اگر تصمیم دارید اینگیجمنت صفحه خود را بالا ببرید، باید بدانید با استفاده از چه هشتگ‌هایی می‌توانید، مخاطبان علاقمند را به صفحه خود بکشانید. این کار را با دسته‌بندی هشتگهای صفحه خود شروع کنید. مثلا اگر بیشتر مخاطبان کسب و کار شما بانوان هستند، باید از هشتگ‌های مختلفی که موضوعات گسترده‌ای مربوط به زنان را پوشش می‌دهد استفاده کنید. با مقایسه هشتگ‌ها در پست‌های مختلف و بررسی اینسایت هر پست می‌توانید میزان اثربخشی هر دسته از هشتگ‌ها را نیز بررسی کنید. هرچه هشتگ‌های مورد استفاده شما صحیح‌تر باشد، میزان بازدید از پست به واسطه هشتگ نیز زیادتر خواهد بود.

بالا بردن اینگیجمنت اینستاگرام را جدی بگیرید اما از آن نهراسید!

کلام آخر اینکه هیچ شکی نیست که فضای اینستاگرام بشدت رقابتی است. با این حال می‌توانید با استفاده موثر و صحیح از این روش‌های ساده اینگیجمنت صفحه تجاری خود را بالا ببرید. سعی کنید از این پس در طرح‌ریزی محتوای صفحه خود از این تکنینک‌ها استفاده کنید. سپس میزان اینگیجمنت مخاطبان را با گذشته مقایسه کنید. ما به شما قول می‌دهیم که از نتیجه نهایی خشنود خواهید شد.

مقالات پیشنهادی دیجیتال مارکتینگ بینهایت:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *