دیجیتال مارکتینگ چگونه کار میکند؟
در عصر اینترنت محور، در جایی که اکثریت قابل توجه خریدها آنلاین انجام می شود، بیشتر کسب و کارهای سرتاسر دنیا انقلابی مبنی بر انتخاب تبلیغات اینترنتی به جای تبلیغات در بیلبوردها را پیش گرفته اند.
دیجیتال مارکتینگ تنها یک ابزار بازاریابی مد روز نیست، موثرترین روش بازاریابی شناخته شده تا به امروز بوده و نتایج آن به خوبی قابل مشاهده است.
با کمک دیجیتال مارکتینگ، کسب و کارها به ورای محدودیت های خود دست پیدا کرده اند و سودهای فراوان بردهاند.
دیجیتال مارکتینگ خیلی بیشتر و پیچیده تر از چیزی ست که به نظر می رسد. معجزه پیشرفت تکنولوژی ست که به کسب و کارهای سراسر جهان کمک کرده تا رونق بگیرند.
تمام اینها مارا به این سوال می رساند که دیجیتال مارکتینگ چگونه کار میکند؟ مکانیزم ها و جنبه های کلیدی پشت شگفتی های بازاریابی کدامند؟
ما در این مقاله آژانس تبلیغات بی نهایت به این پرسش ها پاسخ خواهیم داد و به شما کمک خواهیم کرد که عمق چیزی را یاد بگیرید که شبیه نوک کوه یخ است.
دیجیتال مارکتینگ چیست؟
دیجیتال مارکتینگ وسیله ای برای رسیدن به هدف های کسب و کار با کمک پلتفرم های دیجیتال و از راه تبلیغ کردن محصولات یا خدمات ارائه شده ست.
این عبارت در طی سالهای گذشته محبوبیت زیادی پیدا کرده است و امروزه یکی از بیشترین عبارات به کار برده شده بین کسب و کارهای کوچک و بزرگ است.
چند استراتژی معروف دیجیتال عبارتند از:
بهینه سازی موتورهای جست و جو(SEO)
پرداخت به ازای هر کلیک (PPC)
بازاریابی وبسایت
بازاریابی محتوا
بازاریابی شبکه های اجتماعی (SMM)
بازاریابی ایمیلی
بازاریابی وابسته
تبلیغات آنلاین به اشکال مختلف می آیند. دانستن اینکه کدام دسته از ابزار های دیجیتال را باید مشخصا برای کسب و کار خود استفاده کنید، به شما کمک میکند به طور موثر و متناسب با هدف های بازاریابی خود برنامه ریزی کنید.
دیجیتال مارکتینگ چگونه کار میکند؟
دیجیتال مارکتینگ از استراتژی های مختلف و راه های متفاوت برای رسیدن به یک هدف کلیدی استفاده می کند.
دیچیتال مارکتینگ را مثل یک شرکت در نظر بگیرید؛ استراتژی ها مانند کارمندانی هستند که در دپارتمان ها و قسمت های مختلف کار میکنند. تمام کارمندان برای یک شرکت و با یک هدف کار میکنند؛ کسب و کار را به موفقیت برسانند.
به طور مشابه، تمامی استراتژی های دیجیتال مارکتینگ باهم کار میکنند تا ترافیک جذب کنند، آگاهی به وجود آورند و مشتری های وفادار را به سمت کسب و کار ترغیب کنند.
با گفتن این نکات، اجازه دهید به سطوح عمیق تر رفته و جزئیات بیشتری را درمورد ۷ استراتژی دیجیتال مارکتینگ که پیشتر گفتیم بازگو کنیم.
بهینه سازی موتورهای جست و جو (SEO)
هربار که به دنبال دانستن یا خرید چیزی هستید، اولین کاری که میکنید این است که در موتور جست و جوی گوگل سرچ میکنید. وقتی نتایج نمایش داده شد، مشتری معمولا محصول مورد نظر خودرا در اولین یا دومین صفحه پیدا میکند. اینجا جایی ست که seo وارد بازی می شود. طراحی سایت با سئو بالا یکی از مهمترین قدم ها در دیجیتال مارکتینگ می باشد. اگر طراحی وبسایت شما مورد پسند موتورهای جست و جو نباشد (در هر صفحه محتوای خاص نداشته باشد)، مورد توجه جست و جوگران قرار نگرفته و شانس عرضه محصولات و خدمات خودرا پیدا نخواهید کرد. برای اینکه ترافیک ارگانیک را برای وبسایت خود جذب کنید، نیاز به زمان، زحمت و صبر دارید اما اگر نمیخواهید برای اینکه جزء چند لینک اول در گوگل باشید هزینه ای پرداخت کنید، سئو بهترین راه حل موجود است. سئو برای جذب و افزایش ترافیک سایت به طور تدریجی در طی زمان رایگان است.
بیشتر بدانیم :
افزونه Yoast SEO و آموزش سئو سایت وردپرس
سئو خارجی و لیست بک لینکهای رایگان
پرداخت به ازای هر کلیک (PPC)
به زبان ساده، هربار که کاربر بر روی تبلیغ شما کلیک میکند، شما باید مبلغی را بپردازید. این آسان ترین و سریعترین راه جذب ترافیک برای وب سایتتان است. ترافیک جذب شده ارگانیک تلقی نمی شود. به هرحال مهم است که از روش PPC استفاده کنید چراکه SEO برای جذب ترافیک ارگانیک زمان بر است.
بیشتر بدانیم:
CTR یا نرخ کلیک و راه های افزایش آن در سئو سایت
بازاریابی وبسایت
وبسایت شما یکی از بزرگترین سرمایه های شماست که به مشتری های بالقوه تان کمک میکند تا آنچه را میجویند پیداکنند و خرید نهایی را انجام دهند.
یک خریدار معمولی زمان زیادی را در یک وبسایت میگذراند پیش از آنکه تصمیم نهایی را بگیرد. مسئولیت شما این است که تجربه خیلی خوبی را برای کاربر بسازید تا اورا بیشتر در وب سایتتان نگه دارد. آن ها باید اطلاعات مورد نیاز خود درمورد محصولات یا خدمات مورد نظرشان را به آسانی دریافت کنند.
وبسایت شما، کسب و کارتان را نمایش می دهد؛ پس اطمینان حاصل کنید که تصور خوبی برای بازدید کنندگان ایجاد میکند.
موقع ساختن یک وب سایت، گرافیک، طراحی و در حالت کلی نمایه وبسایت را مدنظر داشته باشید. اطمینان حاصل کنید استفاده از آن با تلفن همراه آسان باشد چرا که بیشتر مشتریان از آنجا می آیند.
بیشتر بدانیم:
برچسب مطالب سایت یا تگ محتوا و مزایا و معایب آن در سئو
کلمات کلیدی LSI و تاثیر آن بر سئو و رتبه سایت
سئو تصاویر سایت و معیارهای انتخاب تصاویر برای صفحات
بازاریابی محتوا
بازاریابی محتوا ارزش زیادی در دنیای دیجیتال مارکتینگ دارد. هر استراتژی که برای بازاریابی اینترنتی داشته باشید، بدون بازاریابی محتوا شما قادر نخواهید بود مشتری ثابت پیدا کنید، نام تجاری (برند) بسازید و مشتری هدف خودرا برای علاقه نشان دادن به کسب و کار خود ترغیب کنید.
اساسا، بازاریابی محتوا یعنی تبلیغ کردن کسب و کار خود از طریق برقراری ارتباط با مشتریان و متقاعد کردن آن ها برای خرید کردن. چند شکل بازاریابی محتوا ویدیوها، سفارش نامه ها، کتاب های الکترونیک، پادکست ها، اینفوگرافیک ها، پست وبلاگ ها، شبکه های مجازی و … هستند.
همه اینها میتوانند بخشی از کمپین تبلیغاتی شما باشند که کمک میکنند تا به مشتریان درمورد کسب و کار آگاهی ببخشند.
بیشتر بدانیم:
۷ سیستم مدیریت محتوا برتر در سال ۲۰۲۰
بازاریابی شبکه های اجتماعی
یکی از رایج ترین و موثرترین اشکال دیجیتال مارکتینگ، شبکه های مجازی هستند. انقلابی که شبکه های مجازی در دیجیتال مارکتینگ ایجاد کردند با هیچ چیز قابل مقایسه نیست.
با وجود تعداد همواره در حال رشد کاربران شبکه های مجازی در سرتاسر جهان، شگفت انگیز است که کسب و کار شما چگونه میتواند در معرض دید قرار بگیرد. و باوجود اطلاعات رفتاری مشتریان، شما در حال پرتاب تیری به تاریکی برای ایجاد بازاریابی موفق نخواهید بود.
شبکه های اجتماعی بلیت طلایی شما برای صحبت درمورد محصولات و خدمات خود است درحالی که با مشتریانتان از طریق پلتفرمی که در آن بخش اعظم زمان خودرا صرف میکنند در ارتباط هستید. جدا از فراهم کردن خدمات مشتریان، شما میتوانید از شبکه های مجازی برای اجرای کمپین های تبلیغاتی، مسابقات، ساخت محتوای خلاقانه و سرگرم کننده که ممکن است حتی پربیننده شوند، استفاده کنید.
بیشتر بدانیم:
شبکههای اجتماعی و راههای محبوبیت در آنها را بشناسید
بازاریابی ایمیلی
به گفته نشریه فوربز، یک فرد معمولی روزانه ۱۵ بار ایمیلش را چک میکند اما این رقم ممکن است بیشتر هم باشد.
بازاریابی ایمیلی ممکن است منبع اولیه برای جذب مشتریان به سمت کار شما نباشد، اما بیشتر به عنوان شکلی از ارتباط با آن دسته از مشتریانتان است که محصولات و خدمات شمارا دوست داشته اند و انتخاب کرده اند که مشترک به روز رسانی کسب و کار شما باشند.
شانس شما برای موفق شدن در ایجاد مشتریان وفادار که به طور مداوم از شما خرید میکنند با استفاده از بازاریابی ایمیلی افزایش می یابد.
بیشتر کسب و کارها از بازاریابی ایمیلی برای فرستادن هفتگی خبرنامه ها، پیشنهادات تبلیغاتی و به روز رسانی ها درمورد محصولات و خدماتشان استفاده میکنند.
بازاریابی وابسته
این شکل بازاریابی شامل داشتن یک بازاریاب نام تجاری است که کمک میکند تا مشتریان بالقوه را جلب کند و در ازای کمیسیون پرداختی، محصولات و خدمات کسب و کار شما را به آنها پیشنهاد دهد.
شما هم چنین می توانید با اینفلوئنسرها و افراد موفق در دنیای دیجیتال مارکتینگ ارتباط برقرار کنید و در ازای پرداخت پول از آنها بخواهید کسب و کار شمارا برای عده زیادی از مخاطبان تبلیغ کنند.
داشتن درک بهتر از اینکه هر بخش دیجیتال مارکتینگ چگونه میتواند به کارتان کمک کند به شما این امکان را خواهد داد که ساختار دیجیتال مارکتینگی که میخواهید خلق و اجرا کنید را مشخص کنید.
تا اینجا ما آموختیم که دیجیتال مارکتینگ چیست، چگونه کار میکند و ابزارهای دیجیتال متفاوتی که کسب و کارهای مختلف از آن استفاده میکنند چیست.
برای اینکه کاری کنید تا دیجیتال مارکتینگ بر کسب و کار شما تاثیر داشته باشد، باید استراتژی منحصر به فرد نیاز های کسب و کار خودتان را بسازید. بازاریابی اینترنتی برای تمامی کسب و کارها مفید نیست.
شما براساس دسته بندی، بزرگی و هدف کسب و کار خود و هم چنین مشتری مورد نظرتان می توانید از چند یا تمام ابزارها همزمان برای کمپین بازاریابی اینترنتی خود استفاده کنید. با استفاده از شکل مناسب دیجیتال مارکتینگ شما قادر خواهید بود مخاطب مورد نظر خودرا به سمت کسب و کارتان جذب کنید، آگاهی ایجاد کنید، آنها را درگیر کرده و سفر خریداران را کوتاه کنید.
دریافتن دیجیتال مارکتینگ برای بار اول ممکن است گیج کننده باشد و این بسیار طبیعی ست. هیچکس نگفته شما باید همه کارهارا به تنهایی انجام دهید.
ما آماده ایم تا مسئولیت نیازهای بازاریابی اینترنتی شما را به عهده بگیریم تا شما باخیال راحت برروی کسب و کارتان متمرکز شوید.
من برای حال خوب می نویسم . برای داشتن سهم کوچکی از آگاهی، برای برداشتن یک قدم به سوی جهانی که زیباتر خواهد بود اگر ما بخواهیم…